Maak kennis met Lida

Mijn naam verraadt het al; ik ben een geboren en getogen West-Fries. Op 1 augustus 2011 is Lotus bewindvoering door mij opgericht. Voor die tijd was ik werkzaam als schuldhulpverlener voor verschillende gemeenten en had vanuit die rol regelmatig contact met andere bewindvoerders. Het was voor mij al snel duidelijk dat het werk als bewindvoerder meer bij mij past. Daarnaast kom ik uit een ondernemersgezin en durfde de stap voor het opzetten van een eigen bedrijf mede daardoor wel te maken.

Ik heb Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd en heb in die tijd ook gewerkt in de gehandicaptenzorg. Deze doelgroep kom ik nu in dit werk ook weer tegen maar dan vanuit een heel andere rol.

Hetgeen ik het belangrijkste vind in dit werk is duidelijke communicatie. Dit probeer ik ook de andere medewerkers van het team mee te geven. Als de onder bewind gestelde en overige betrokkenen goed op de hoogte zijn van de financiƫle situatie voorkomt dit veel onbegrip en zorgt voor wederzijds respect.

Daarnaast vind ik het belangrijk om kleinschalig te blijven. De klant heeft een vast contactpersoon die inhoudelijk op de hoogte is van de situatie.

Inmiddels bestaat Lotus bewindvoering uit 3 bewindvoerders en 3 administratieve ondersteuners. Hiermee zijn wij een gezond en stabiel bedrijf waarbij het menselijke aspect te allen tijde in ogenschouw wordt genomen.

Wilt u contact met mij opnemen? Mijn rechtstreekse e-mailadres is lida@lotusbewindvoering.nl. Bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer is 0228 855 073.