Maak kennis met Vera

Op 1 mei 2022 ben ik begonnen bij Lotus bewindvoering als assistent bewindvoerder.

Ik heb 22 jaar gewerkt in de verzekeringen en merkte toen zeker dat niet iedereen het even breed heeft en heb toen ook wel voor klanten betalingsregelingen afgesproken.

Hierna koos ik voor een opleiding in de zorg, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Door het werk in de gehandicaptenzorg kwam ik in een totaal andere wereld en kon ik “met zoveel mogelijk de handen op de rug” begeleiding bieden. Het is mooi om toegelaten te worden in een leven van een ander en om de kwaliteit van leven te kunnen vergroten door hulp te kunnen bieden.

Tijdens dit werk kwam ik in aanraking met bewindvoering en was mijn interesse gewekt. Graag wil ik zoveel mogelijk duidelijkheid geven. Wij nemen de financiën over, waardoor de klant geen of een stuk minder onrust ondervindt. U moet weten dat wij willen dat alles zo goed mogelijk geregeld is en dat wij ons hier ook 100% voor inzetten. Wij zorgen dat uw gehele financiële situatie overzichtelijk is en als er sprake is van schulden dat wij naar een concrete oplossing toe werken. U krijgt inzicht in de rekeningen en u kunt altijd persoonlijk contact met ons opnemen om uw financiële situatie te bespreken en uw vragen aan ons voor te leggen. Het persoonlijk contact maakt het werk voor mij zo leuk en zorgt er ook voor dat u goed op de hoogte blijft.

U kunt contact opnemen met ons kantoor. Mijn rechtstreekse e-mailadres is vera@lotusbewindvoering.nl. En bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer is 0228 855 073.