Maak kennis met Hennie

Op 1 maart 2017 ben ik begonnen bij Lotus bewindvoering als assistent bewindvoerder, om vervolgens door te stromen naar bewindvoerder.

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en na mijn studie was ik werkzaam op een incassobureau. Mijn werkzaamheden bestonden hoofdzakelijk uit het afspreken van betalingsregelingen voor de mensen welke een vordering hadden openstaan. Ik had hiervoor veel telefonisch contact met klanten en kwam er al snel achter dat er vaak meerdere vorderingen bij verschillende schuldeisers zijn. In de gesprekken kwamen meestal ook nog andere problemen naar voren. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik liever aan de andere kant van de lijn zou willen zitten: De mensen helpen met hun problemen en met een gerichte oplossing voor de schulden te komen. Bewindvoerder was dan ook de logische en juiste vervolgstap. Fijn dat ik nu de mensen met een problematische schuldensituatie daadwerkelijk kan helpen!

Het belangrijkste aspect in dit werk vind ik om degene die onder bewind gesteld is rust te geven. Wij nemen de financiën over, waardoor de klant geen of een stuk minder onrust ondervindt. U moet weten dat wij willen dat alles zo goed mogelijk geregeld is en dat wij ons hier ook 100% voor inzetten. Wij zorgen dat uw gehele financiële situatie overzichtelijk is en als er sprake is van schulden dat wij naar een concrete oplossing toe werken. U krijgt inzicht in de rekeningen en u kunt altijd persoonlijk contact met ons opnemen om uw financiële situatie te bespreken en uw vragen aan ons voor te leggen. Het persoonlijk contact maakt het werk voor mij zo leuk en zorgt er ook voor dat u goed op de hoogte blijft.

U kunt contact opnemen met ons kantoor. Mijn rechtstreekse e-mailadres is hennie@lotusbewindvoering.nl. En bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer is 0228 855 073.