Maak kennis met Giel

Als bewindvoerder ben ik flexibel en resultaatgericht met ruime ervaring op het gebied van administratieve werkzaamheden in de financiële- en logistieke sector. Ik heb veel affiniteit met de menselijke kant van de samenleving, waarbij zorg-, hulp en dienstverlening een belangrijke rol spelen. Ik ben een teamspeler die graag vooruitgang boekt en door veel initiatief te nemen ben ik zichtbaar in mijn netwerk en bij mijn cliënten.

Ik ben sinds augustus 2017 werkzaam bij Lotus bewindvoering, maar daarvoor ben ik acht jaar werkzaam geweest in de financiële sector, waar ik veel ervaring op heb gedaan over het communiceren met mensen en het administreren van financiën. Mijn sociaal financiële opleiding Human Resource Management is voor mij als bewindvoerder van waarde, omdat bij Lotus bewindvoering de cliënten en communicatie centraal staan!

Ik ben sociaal sterk betrokken bij ouderen. Ik ben een tijd lang vrijwilliger geweest bij Kleinschalig Wonen Westwoud en heb daar samen met (dementerende) bewoners gekookt en leuke gesprekken gevoerd over het heden, maar zeker ook over vroeger en wat ze op dat moment allemaal beleefden.

Vanuit mijn thuissituatie ben ik al in een vroeg stadium betrokken bij het zorgen voor anderen. Mijn ouders hebben tientallen jaren gezorgd voor een verstandelijk- en lichamelijke beperkte man. Als kind leer je daar veel van, maar als volwassene heb ik daar steeds meer taken van over kunnen nemen en bij kunnen dragen aan de ontwikkeling en de zorg voor anderen.

Voor contact kunt u mij rechtstreeks mailen op giel@lotusbewindvoering.nl of bellen naar ons algemene nummer 0228 855 073.